6476-ALGORITAM-INZENЈERING-d-o-o-Zivinice

O nama

Privredno društvo Algoritam-inženjering d.o.o. je nastalo na temeljima samostalne trgovinske radnje ALGORITAM koja je locirana u živopisnom naselju Bašigovci koje je smješteno u jugoistočnom dijelu općine Živinice.

U tom objektu je gospodin Bahrija Umihanić, odmah po završetku obrazovanja na Ekonomskom fakultetu u Brčkom, započeo svoj prvi samostalni biznis, sada već davne 1990. godine. Po okončanju rata u BiH, poduzetnik donosi odluku o promjeni pravno-organizacionog oblika biznisa i počinje poslovanje pod firmom društvo jendog lica ALGORITAM-INŽENJERING sa sjedištem u Živinicama, ulica Školska br.14.

Pod utjecajem zakonskih promjena pravno-organizacioni oblik će biti promijenjen u društvo ograničene odgovornosti i danas posluje pod firmom ALGORITAM-INŽENJERING d.o.o. čiji su vlasnici Bahrija i Fatima Umihanić.

Od svog osnivanja pa do danas Algoritam-Inženjering d.o.o. predstavlja primjer uspješnog porodičnog biznisa koji tokom svih predhodnih godina bilježi kontinuirani rast i razvoj.

Danas ALGORITAM-INŽENJERING d.o.o. prodaje svoje proizvode na području općina Živinice, Banovići, Kalesija i Tuzla i jedan je od vodecih proizvodača pekarskih proizvoda na području TK. Na ovom području preduzeće ima cca 150 kupaca čiji se broj iz godine u godinu povećava.

ALGORITAM-INŽENJERING d.o.o. zahvalnost za postignuti uspjeh duguje svojim dobavljačima sirovina bez čije saradnje na području kvaliteta i ukupnih uslova poslovanja zasigurno ne bih mogao ostvariti do sada postignute rezultate

ALGORITAM-INŽENJERING d.o.o. zahvalnost duguje i zaposlenicima koji su od početka podržavali ideje poduzetnika i svojim besprijekornim radom i zalaganjem omogućili stvaraje nove vrijednosti iz koje je finansiran razvoj biznisa.

-Proizvodnja hljeba i peciva
-Trgovina prehrambenim proizvodima
-Finansijski inženjering
Kategorije:
Kanton:
Tuzlanski
Općina:
Živinice
Mjesto:
Živinice
Adresa:
Školska br.14

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: