INFOSYS d.o.o. Vaš poslovni partner!

O nama

Infosys je osnovan 1996. godine. Od samih početaka pa do danas orijentacija poduzeća je proizvodnja vlastitih rješenja. U periodu koji stoji iza nas stekla su se ogromna iskustva na izgradnji informacionih sistema. Razvojna arhitektura od početka zasnovana je na client-server arhitekturi tako da smo u izgradnji IT infrastrukture stekli velika znanja i iskustva.


U svom temeljnom obliku predstavljamo homogenu cjelinu dobro organiziranih i stručno osposobljenih ljudi koji imaju za cilj da olakšaju primjenu informacionih tehnologija u bilo kojem području života i rada ljudi. Poduzeće Infosys kao samostalan privredni-tehnički i društveni subjekt u ovoj oblasti proizvodi vlastita tehnološka rješenja te pruža usluge primjene informacionih tehnologija u različitim poslovnim okruženjima. Ulaganjem u vlastite resurse prvenstveno ljudske, a i tehničke osigurali smo da pri izradi rješenja samostalno snosimo poslovne rizike razvoja.
Poduzeće je registrirano kao društvo sa ograničenom odgovornošću, u pravnom obliku, gdje je temeljni kapital u vlasništvu jednog osnivača. Infosys trenutno broji 11 zaposlenika.
Poslovna organizacija
Svoju osnovnu zadaću temelji na razvoju informacionih tehnologija uz potrebne materijalne i ljudske potencijale. Svjesnom i usklađenom aktivnošću postižemo optimalne rezultate. Osnovna načela naše poslovne organizacije su kvalitetna podjela rada i specijalizacija, povezanost i stalna koordinacija sa potrebama klijenata, te dobrovoljno uključivanje naših klijenata u pokretanje i realizaciju projekta.
Upravljanje
Poduzećem upravlja Management koji oblikuje procese i ostvaruje mogućnost da pojedinci radeći zajedno u skupinama ostvaruju postavljene ciljeve. Nadalje, Managment je svakodnevno suočen sa brzim promjenama koje se dešavaju na tržištu, te kroz kontinuiranu i stalnu aktivnost osigurava da aktivnosti i procesi unutar poduzeća budu usklađeni prema vanjskom okruženju.
Računovodstvo
Uspješno i kvalitetno upravljanje poduzećem je omogućeno kroz organizirane knjigovodstvene evidencije. Na temelju sustavno organiziranih poslovnih procesa i financijskih tokova omogućeno je kontinuirano bilježenje poslovnih knjiga koje omogućuju kvalitetne evidencije i poslovne promjene imovine, kapitala, obveza, prihoda, rashoda i financijskih rezultata poslovanja.
Kategorije:
Kanton:
Unsko-sanski
Općina:
Bosanska Krupa
Mjesto:
Bosanska Krupa
Adresa:
Kolodvorska bb

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: