HYPERLINK CS & S d.o.o.

O nama

Hyperlink CS&S doo - Hyperlink Computer Software & Service nastao je početkom januara 2010 godine a ideja o otvaranju specijalizovanog shopa i servisa rodila se par mjeseci ranije.

Hyperlink CS&S doo od tada djeluje kao franšizni partner kompanije Uni-expert doo Sarajevo kao vodećeg distributera informatičke opreme u BiH koja je u nama prepoznala potencijal i nesebično nam pomogla u realizaciji naše ideje.
Naša misija, razumijevajući potrebe tržišta je na jednom mjestu obezbjediti kompletan asortiman visoko kvalitetne informatičke opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača,prateći informatičke trendove i zahtjeve kupaca.
Naš zadatak je da u svakom momentu možemo odgovoriti Vašim potrebama i zahtjevima informatičkom opremom te Vam pomoći savjetima u odabiru proizvoda.
Naša primarna djelatnost su prodaja te servis i održavanje računara i računarskih sistema, računarskih komponenti i periferne opreme, monitora, notebooka i opreme, štampača,kopir aparata,softwera i potrošnog materijala.
U našem asortimanu još možete pronaći Sony Playstation konzole i prateću opremu, fiksnu i mobilnu telefoniju te digitalnu satelitsku opremu.
Jedan od naših najvećih ciljeva je da postanemo pouzdani dobavljači svakom kupcu sa kojim započinjemo poslovne odnose, a dokaz da smo to dobrim dijelom uspjeli može se vidjeti našoj listi referenci i isporuka koju svakodnevno povećavamo. Ponosni smo da smo u ovako kratkom periodu uspjeli zadobiti povjerenje privrednih subjekata naše i susjednih općina.
Naša obaveza je da pratimo razvoj informacionih tehnologija i da uvijek budemo korak ispred drugih nudeći Vam najnovije tehnologije po najpovoljnijim cijenama.
Imajući razumijevanja za ekonomsku situaciju u zemlji i okruženju pod sloganom „samo besplatno može biti povoljnije“ naš tim svakodnevno prati trendove cijena na tržištu te kupcima uvijek nudi najpovoljnije cijene i uslove kupovine.
U aprilu 2010 godine sklopljen je i potpisan partnerski ugovor sa firmom MM-Computers Srebrenik te se kompletna paleta naših proizvoda od tada može pronaći u njihovom prodajnom prostoru.
U augustu 2010 godine Hyperlink CS&S je potpisao ugovore i prošao obuke sa proizvođačima fiskalnih sistema te postao ovlašteni prodajno-servisni centar.
Početkom novembra 2010 godine pušten je u rad naš web portal www.hyperlink.ba koji je plod višemjesečnog rada našeg tima na kojem će kupci i poslovni partneri svakodnevno biti informisani o proizvodima,cijenama,novostima i načinima kupovine a putem kojeg mogu on-line putem našeg web shopa naručiti opremu bez potrebe da odvajaju svoje dragocjeno vrijeme.

Sredinom novembra 2010 godine Hyperlink je otvorio poslovnu jedinicu Doboj Istok u Klokotnici a početkom januara 2011 godine potpisan je partnerski ugovor sa firmom Mirror doo Gradačac koja će biti naš franšizni partner za područje Općine Gradačac.

Danas Hyperlink ima 5 stalno uposlenih radnika i nekoliko spoljnih saradnika za servis i prodaju.

Zahvaljujemo se svim našim kupcima,partnerima i prijateljima na ukazanom povjerenju jer Hyperlink CS&S bez njih ne bi bio ono što danas jeste a posebno našem partneru firmi Uniexpert na nesebičnoj podršci koju nam pružaju.
Kategorije:
Kanton:
Tuzlanski
Općina:
Gračanica
Mjesto:
Gračanica
Adresa:
Bosanskih kraljeva bb

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: