INDEX d.o.o. za proizvodnju ,uslugu i trgovinu

O nama

Firma INDEX d.o.o. Gračanica osnovan je 1985.godine sa osnovnom djelatnošću mašinska obrada metala. Index d.o.o. je sebe postavio na tržištu kao firmu koja ima mogućnost izvršavanja visoko sofisticiranih zadataka za koje su dokaz mnogobrojni uspješni projekti. Kako je vrijeme odmicalo INDEX d.o.o. Gračanica je polako počeo da se uključuje u precizniju mašinsku industriju, posebno mašinsku obradu metala na najmodernijim CNC mašinama.

Stalnim ulaganjem i pribavljanjem najsavremenijim dostignuća u oblasti alata (reznog, mjernog, steznog i dr. ) održavamo nivo kvalitete naših proizvoda što je svakako glavni preduslov za opstanak na dosta zahtjevnom tržištu kako domaćem tako i stranom.
Vrijeme, rad i entuzijazam su konstantno definisali nove ciljeve INDEX d.o.o. Gračanica a isti bi se stalno širio i napredovao .
Našu profesionalnost prepoznale su monge firme iz EU , pa se za INDEX može reći da je izvozno orjentisana firma ( 70% proizvodnje se izvozi u zemlje EU) što je svakako odličan uspjeh . Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, vrhunska kvaliteta i usluga čine temelj proizvodnje i prate naše poslovanje.
Kanton:
Tuzlanski
Općina:
Gračanica
Mjesto:
Gračanica
Adresa:
Ul. Branilaca Kule-grada b.b., 75320 Gračanica, Bosna i Hercegovina

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: