4368-LOGIN-PUBLIC-d-o-o-Sarajevo

O nama

Agencija Login Public d.o.o. je prva public relations agency (PR) u Bosni i Hercegovini. Osnovana je 1999 godine i od tada bilježi stalne uspjehe na domaćem i inozemnom tržištu.

Sjedište agencije je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine u Sarajevu. Agencija zapošljava pet dokazanih piarovaca i vrsnih top managera.Sem, Odnosa s javnošću agencija LOGIN PUBLIC postigla je značajne rezeltuate na polju oglašavanja, reklame i propagande te media zakupu-media buyingu gdje je uspješno komunicirala ključne marketinške poruke prvenstveno kompanije GORENJE, COLOSEUM, BIHAMK....

Odnosi sa javnošću su profesija koja se tek dokazuje na zahtijevnom bosanskom tržištu, stoga pionirski put koji utire Login Public predstavlja istinski tržišni poduhvat koji šansu vidi u aktualnom tranzicijskom periodu i pretvorbi vlasništva.

Svoju profesionalnu šansu agencija Login Public vidi u razvoju tržišne ekonomije u BiH kao i u povezivanju sa strukovnim agencijama u BiH i u svijetu.

Prije osam godina agencija je postala PR partner londonskom The Economist i u suradnji sa njihovim specijaliziranim ofisom Economist Conferences organizirala je Prvi, Drugi i Treći okrugli sto sa Vladama BiH a u pripremi je i Četvrti biznis okrugli sto sa Vladama BiH . Agencija je za pomenuti četvrti okrugli stol već potpisala tri značajna Ugovora sa specijaliziranim ofisom The Economista "Economist conferences" kao PR partner, konsultant i lobista Economista za Vladu i privredne subjekte.

Osim business okruglih stolova agencija LOGIN PUBLIC dosta uspješno je organizirala niz promocija, obljetnica,otvaranja i početka rada niza kompanija i banaka do kongresa raznih udruženja i profesija-event managment. Da podsjetimo samo na neke koje su ocijenjene kao izuzetno profesionalno i nadasve kreativno organizovane;

U 2006 godine organizira je Prvi kongres farmaceuta BiH sa međunarodnim učešćem , gdje je učestvovalo preko 600 delegata, 2009 Kongres ginekologa sa 300 učesnika, Promociju nove zgrade Hypo banke, otvaranje tvornice kuhinja Gorenje, 120 i 125 godina FDS-a, promociju Podravke, Otvaranje Investicijske banke FbiH, Promociju i obljetnicu Kapisa....

Značajno je istaći da je agencija bila specijalni gost Austrijske i Hrvatske vlade na skupovima koje je organizirao The Economist.

U svom sada već decenijskom radu agencija Login Public učestvovala je u značajnim PR i marketinškim projektima mnogobrojnim domaćim i inozemnim tvrtkama. Izdvaja samo neke: Gorenje Commerce, HIT Coloseum, Elektroprivreda BiH, Pliva, Podravka, Bosnalijek, Hidrogradnja, MIMS, Fabrika duhana Sarajevo, Investicijska banka Federacije, Sarajevska Pivara, BIHAMK, Vlada Fedreracije BiH,GIP Polet, Kapis, GlaxoSmithKline, INFOS, CETI SAGEM, Energopetrol, Vijeću za štampu, HIT Nova Gorica, Hypo Alpe Adria Bank, Commerce bank,Kimberly Clark, KD Group, Oracle, ABDS, AW Broker, Podravka, ... i mnoge druge.

Usluge:

- Kreiranje PR strategije i savetovanje
- Odnosi s medijima
- Odnosi s ciljnim javnostima
- Krizni PR
- Savjetovanje u upravljanju
- Strateško planiranje odnosa sa različitim ciljnim grupama
- Interna komunikacija
- Korporativno strateško komuniciranje
- Produktni PR
- Krizni menadžment
- Organizacija događaja – evenata
- Zakup medijskog prostora i oglašavanje
- Lobiranje
Kategorije:
Kanton:
Sarajevski
Općina:
Sarajevo
Mjesto:
Sarajevo
Adresa:
Antuna Hangija bb

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: