3736-GLOBAL-SECURITY-d-o-o-Sarajevo

O nama

Kompanija Global Security d.o.o. kao izdavač magazina “Zaštita” počela je s radom 2006. godine. Magazin je pouzdanim informiranjem i dubokim razumijevanjem prilika u sigurnosnoj industriji ubrzo izrastao u respektabilno sredstvo informiranja, nezaobilazno na stolovima profesionalaca iz oblasti sigurnosti i zaštite. S jasnom vizijom razvoja i sveobuhvatnim izvještavanjem, magazin se etablirao kao glavna karika u povezivanju korisnika i proizvođača.

U 2009. godini magazin “Zaštita” ide ukorak s promjenama na tržištu, te prateći svoj regionalni rast kao i rast broja svojih pretplatnika i oglašivača, uz novi naziv a&s Adria, postaje dio portofolija najveće svjetske grupacije security magazina – a&s Group (Messe Frankfurt New Era Business Media).

New Era International Inc. (a.k.a. a&s Group – Automation & Security Group) osnovana je 1991. godine i vodeći je svjetski medij iz domena sigurnosti i zaštite. Sinergijom publikacija, online portala, organiziranjem sajmova i prezentacija, a&s Group se specijalizirala u povezivanju korisnika i proizvođača sigurnosnih proizvoda. Portofolio magazina a&s Groupa uključuje magazine: a&s International, a&s China Best Buys, a&s Asia (izdanja na engleskom jeziku), a&s China, A&S Installer, a&s Solution, a&s Taiwan, Fire & Safety and Info Security (izdanja na kineskom jeziku). a&s Turkiye, a&s Adria, a&s Italy, a&s India and a&s Japan, licencirana izdanja.

Pod izdavaštvom Global Security d.o.o., a&s Adria, nasljednik magazina “Zaštita”, nastavlja izlaziti kao mjesečna stručna publikacija iz oblasti sigurnosti i zaštite, djelujući kao licencirani predstavnik a&s Group za regiju sljedećih država Jugoistočne Evrope: Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija i Srbija.

Magazine a&s Adria čitaju profesionalci koji rade u službama sigurnosti ili imaju općenito dodira s pojmom zaštite na poslovnom ili privatnom planu, kao i menadžeri kompanija, koji su svakim danom izloženi sve većim i raznovrsnijim sigurnosnim rizicima.
Kategorije:
Kanton:
Sarajevski
Općina:
Ilidža
Mjesto:
Ilidža
Adresa:
Vitomira Lukića 12 A

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: