BILLANS INTERNATIONAL BH d.o.o. "Povežite se sa svojim podacima!"

O nama

Billans je internet poslovno rješenje za mala i srednja preduzeća. Najveća prednost Billansa je u tome što firma i računovodstveni servis rade na istim podacima istovremeno, nezavisno od toga gdje se u datom trenutku nalaze. Korisnici i računovodstveni servis mogu da pristupaju jedino podacima i funkcijama do kojih im je pristup dozvolio administrator korisnika. Billans se može koristiti bilo kada i bilo gdje. Na raspolaganju je 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Radi na svim uređajima koji imaju pristup internetu (desktop računari, notebook računari, Iphone i Android uređaji…).

Ideja o Billans-u kao prvom WEB računovodstvu u BiH je nastala u razvojnom timu BTS Computers-a doo Sarajevo, te je u saradnji sa internacionalnim timom stručnjaka iz BiH, Italije, Slovenije i Srbije kao takva i razvijena. Tim konsultanata, programera i implementatora se pobrinuo za ispravan i tačan rad prvog WEB računovodstva u BiH.

Billans je internet poslovno rješenje namjenjeno za mala i srednja preduzeća, knjigovodstvene agencije, edukativne centre, obrazovne ustanove . Najveća prednost Billans-a je u tome što firma i računovodstveni servis rade na istim podacima istovremeno, nezavisno od toga gdje se u datom trenutku nalaze. Billans se može koristiti bilo kada i bilo gdje. Na raspolaganju je 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Radi na svim uređajima koji imaju pristup internetu ( desktop računari, notebook uređaji, tableti i mobilni telefoni). nternacionalni tim stručnjaka iz BiH, Srbije, Slovenije i Italije je razvilo sistem Billans-a.

Tim konsultanata i programera se pobrinuo za ispravan i tačan rad prvog WEB računovodstva u BiH.
Kategorije:
Kanton:
Sarajevski
Općina:
Sarajevo
Mjesto:
Sarajevo
Adresa:
Juraja Najtharta 19

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: