2092-PUMA-SECURITY-d-o-o-agencija-za-zastitu-ljudi-i-imovine

O nama

FIZIČKO OSIGURANJE OBJEKATA
Za objekte nude fizičku zaštitu 24 sata dnevno, angažiranjem određenog broja zaštitara sa definiranim zadacima unutar određenog prostora.
TEHNIČKO OSIGURANJE OBJEKATA
Tehničko osiguranje objekata je sustav za kombiniranu zaštitu. Izvan radnog vremena, stanje objekta nadzire se putem instaliranih sredstva tehničke zaštite, te u slučaju neredovitih stanja automatski alarmira sektor fizičke zaštite. Nadzor objekta vrši se neprekidno, putem nadzornih centara, svaki dan, 24 sata dnevno.
Tehnička zaštita realizira se kroz više vidova:
- sustav protuprovalne zaštite
- sustav protuprepadne zaštite
- sustav protupožarne zaštite
- sustav video nadzora
- sustav kontrole prolaza i evidencije radnog vremena
- sustav zaštite artikala

SUSTAVA VIDEO NADZORA
Moguće je instaliranje svih vrsta video nadzornog sustava, od najjednostavnijih crno-bijelih sa jednom kamerom, bez snimanja, pa do moćnih kolor video sustava sa snimanjem slike na hard disk velikog kapaciteta. Napredna tehnološka rješenja omogućuju video nadzor prostora sa udaljenih lokacija, putem postojeće telefonske mreže, ili koristeći GSM mrežu. Također je moguće pregledavanje snimljenog materijala, ili upravljanje upravljivim kamerama u prostoru.

Sustav kontrole prolaska i evidencije radnog vremena
Radi na principu bezkontaktnih čitača magnetnih kartica. Terminali za evidentiranje postavljaju se na ulazno/izlazna mjesta, naznačena od naručitelja, a njihov broj ovisi o vrsti i gabaritima objekta. Programska podrška sustavu omogućava stvaranje baza podataka za različite vrste događaja, (kašnjenje, prisutni ili odsutni u određenom trenutku, opravdani/neopravdani izostanci, i sl.), kao i kreiranje grupnih izvještaja

PROVEDBA SEGMENATA ZAŠTITE
Dežurni operativni centar ima neprekidan nadzor nad stanjem štićenog objekta.
Pored tehničkog nadzora, redovito se provodi i fizički nadzor kroz periodične preventivne ophodnje patrolnih službi.
U vrijeme rada objekta, djelatnici na osjetljivim radnim mjestima imaju mogućnost aktiviranja sustava protuprepadne zaštite (tihi alarm), kako bi aktivirali segment fizičke zaštite objekta kad to nisu u mogućnosti učiniti redovitim putem zbog direktne prijetnje napadača. Time su dobili mogućnost alarmiranja grupe za intervenciju i policije, a da napadači nisu upozoreni.

PRATNJA, PRIJEVOZ I PRIJENOS NOVCA I VRIJEDNOSNICA
Za prijevoz novca nude blindirana vozila sukladno zakonskim normativima o ovoj vrsti djelatnosti, a za pratnju naoružane zaštitare koji će vršiti zaštitu pri prijevozu i prijenosu novca i vrijednosti a sukladno zahtjevima i potrebama naručitelja.
Za prijevoz novca blindiranim vozilom predviđeno je vozač-zaštitar, te prema zahtjevu naručitelja jedan ili dva zaštitara-pratioca i djelatnik naručitelja.
Kategorije:
Kanton:
Hercegovačko-neretvanski
Općina:
Mostar
Mjesto:
Mostar
Adresa:
Кneza Domagoja 11

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: