132-METABO-d-o-o

O nama

Firma je osnovana 1996. godine počela je sa distribucijom hrane i pića da bi 2000. godine počela sa distribucijom mješovitih industrijskih roba. Pored toga firma je stvarala ideju pokretanja vlastite proizvodnje. Krajem 2006. godine pokrenula je proizvodnju krila vrata da bi nešto poslije zaokružila kompletnu proizvodnju sobnih vrata.

Firma danas pored proizvodnje ima i svoje tri poslovne jedinice (Travnik, Zenica i Sanski Most), te centralno skladište (Donje Putićevo b.b. Travnik). Firma trenutno zapošljava oko četrdeset-ak uposlenika.

Struktura roba:

boje i lakovi, miksanje boja po ton karti, molerski pribor, valjci i kistovi, ručni alati - hobi i profi, elektro alati, vijci, brave i okovi, elektro instalaterski materijal i kablovi, vodo materijal, rasvjetna tijela, sijalice i spotovi, lanci i sajle, poljoprivredni i vrtni alat, brusni i rezni materijal - hobi i profi, aparati za varenje, žice i elektrode, motorne pile, kosilice, poljoprivredni strojevi, muzilice, ljepila, laminati, šporeti, peći, mali kućanski aparati, grijalice, radijatori, tv i video aparati, darovni dućan, staklo, hrana i pribor za kućne ljubice.
Kategorije:
Kanton:
Srednjobosanski
Općina:
Travnik
Mjesto:
Travnik
Adresa:
Donje Putićevo

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: