MAGIC VISION d.o.o. Kalesija

O nama

D.O.O. MAGIC VISION KALESIJA je firma koja je osnovana 1999. godine sa ciljem prvenstveno informatičke edukacije na području Kalesije ali i šire.

U drugoj fazi razvoja firme otpočeli su sa prodajom kompjuterskih komponenata i gotovih konfiguracija.

Već nekoliko godina brand Magic Vision je sinomim za kvalitetno sklopljen računar. Pored navedenoga ponosini su i na servis koji je garant da ce uređaji raditi i duže od optimalnih garancijskih uslova.

U sklopu firme već od samog početka je prisutna i kompletna paleta potrošnog materijala, tonera, kertridža te kancelarsijkog materijala, školskog pribora i učila.

DOO MAGIC VISION Kalesija u svojim maloprodajnim objektima nudi veliki izbor kompjuterske opreme, potrošnog materijala, tonera i ketridža, školskog i đačkog pribora, satelitske opreme, video nadzora, TV i DVD uređaja kao svega onoga sto čini jedan računarski centar ali i dobro snabdjevenu knjižaru.

Magic Vision je takođe i Zona partner Zona Internet partner za regiju Dubrave - Kalesija - Caparde. Koriste profesionalnu i certificiranu opremu za svoje korisnike. Njihovi paketi su prilagođeni za sve od kategorije đaka, studenata, preduzeća kao i davanja usluga lokalnim internet provajderima.
Kategorije:
Kanton:
Tuzlanski
Općina:
Kalesija
Mjesto:
Kalesija
Adresa:
Кalesijskih brigada br. 15

Status korisnika

  • Besplatni korisnik

Ocjene

  • Plaćanje:
  • Podrška:
  • Rokovi: